Welkom.
Ik ben Annette, uw zwangerschapsdocente 

Mijn On Demand zwangerschapscursus bestaat al 5 jaar! Ik kan dus gerust zeggen dat ik één van de eerste en grootste online aanbieders ben op dit gebied.

De cursus wordt in 5 talen aangeboden en behandeld alle aspecten van zwangerschap, bevalling en de eerste weken na de bevalling.

Ik ben oud-verpleegkundige, geef voorlichtingsavonden bij verloskundigenpraktijken, geef les aan tienermoeders en ben een gecertificeerd zwangerschapsdocente van de vereniging Samen Bevallen.

De meeste verzekeraars zullen daarom de cursus vergoeden.

Online en On Demand

Veilig en ontspannen vanaf jouw eigen bank de cursus volgen, om zo volledig voorbereid te zijn op de bevalling en de periode daarna.

Bekijk hier de intro film. Zo weet je precies wat je van de On Demand cursus kunt verwachten.

Klik hier om te beginnen!

Verloskundigen

Ben je verloskundige? Bekijk dan wat we jouw praktijk kunnen bieden. Vraag een demo aan voor jullie team

Demo aanvragen

Persoonlijk tempo

Leren in een eigen tempo, helemaal fijn als je zwanger bent toch? Begin waar en wanneer jij wilt.

Klik hier om te beginnen!

De cursus.

De on-Demand cursus is de afgelopen 5 jaar verschillende keren aangepast. Om een optimale aansluiting te vinden bij de cursisten, maar ook vanwege de steeds veranderende nieuwe regelgevingen en protocollen. Jij bent dus verzekerd van een actuele en zeer complete online zwangerschapscursus

Get Started Now
Shape Image

Factuur voor de zorgverzekering

Als één van de weinige online cursussen, wordt deze cursus vergoed door de meeste zorgverzekeraars in Nederland. Na aankoop van de cursus ontvang je van mij nog een een bevestiging van deelname voor je verzekeraar. Deze kun je dan insturen naar je verzekering. Vergoeding is wel afhankelijk van je pakket.

Shape Image

Verschillende talen

Onze on-Demand cursus is in verschillende talen te volgen. Op dit moment bieden wij de volgende talen aan: Nederlands, Engels, Pools, Arabisch en Frans.

Shape Image

Overal te volgen

Online en on-Demand houdt in, dat jij de cursus overal en altijd kunt volgen. En dat voor ruim 90 dagen!

Shape Image